Teemme muutoksia verkkopalvelussamme 27.-30.9. Asiakaspalvelumme ja juristimme ovat apunasi. Pahoittelemme häiriötä! Ole tarvittaessa yhteydessä asiakaspalveluun 010 3379 150

Edunvalvontavaltuutus

Edunvalvontavaltuutus

Edunvalvontavaltakirja eli edunvalvontavaltuutus on ainoa tapa turvata omien asioiden hoito. Tee oma valtuutuksesi helposti Lexlyn verkkopalvelussa - Lexly.fi

 

Edunvalvontavaltuutus vs. Edunvalvontamääräys

Tiedätkö, miten edunvalvontavalvontavaltuus ja edunvalvontamääräys eroavat toisistaan? Oheisesta pdf-listasta näet selkeät erot.

Katso video: Mikä edunvalvontavaltuutus on?

Miksi edunvalvontavaltuutus kannattaa?

Tiedätkö, miten edunvalvontavaltuutus eroaa muista valtuutuksista? Oheisen pdf-tiedoston avulla hahmotat asian selkeästi.

 

Lexly.fi - Tee edunvalvontavaltuutus luotettavasti yhdessä juristimme kanssa. Varaa aika edunvalvontavaltakirjan tekoon - Lexly.fi, Helpot lakipalvelut

Olet­ko kuul­lut Omis­sa kä­sis­sä -kam­pan­jas­ta?

Digi- ja väestötietovirasto (DVV) kannustaa edunvalvontavaltuutuksen tekemiseen Omissa käsissä -kampanjalla. Lexly on kampanjan virallinen kumppani. 

Omissa käsissä
Lexly.fi apunasi kaikissa lakiasioissa - Helpot lakipalvelut

Tie­dät­kö mitä la­kia­sia­kir­jo­ja juu­ri sinä tar­vit­set?

Verkkopalvelussa tehtävän lakiasioiden tarvekartoituksen avulla selvität omat juridiset tarpeesi helposti ja nopeasti. Ja mikä parasta, tarvekartoituksen tekeminen ei maksa sinulle mitään!

Tarvekartoitus verkossa
Ladattavaa materiaalia
Lexly.fi apunasi kaikissa lakiasioissa - Helpot lakipalvelut

Miniopas edunvalvontavaltuutuksesta

Asiantuntijamme ovat laatineet avuksesi kattavan minioppaan edunvalvontavaltuutuksesta. Oheisesta painikkeesta voit ladata sen. 

Lataa miniopas

Tämän linkin takaa löydät hyödyllistä ladattavaa materiaalia myös muista perheen lakiasioista >>

Onko sinulla kysyttävää?

Ota yhteyttä

Takaisin etusivulle >>

Edunvalvontavaltuutus

Varaudu tulevaisuuteen edunvalvontavaltuutuksella. Päätä itse, miten asioitasi hoidetaan tulevaisuudessa, jos oma toimintakykysi heikkenee. Oikea aika tehdä edunvalvontavaltuutus on juuri nyt, kun kaikki on kunnossa.

Lue lisää aiheesta Edunvalvontavaltuutus
Tee verkossa
95 €
Alkukeskustelu
0 €

95 €

Tee edunvalvontavaltakirja helposti netissä. Netissä tehtäviin asiakirjoihin sisältyy 14 vrk:n maksuton muutosoikeus. Saat rahasi takaisin, jos olet tyytymätön palveluumme.

Tee netissä

Juristin laatiman asiakirjan hinta 280 €

Alkukeskustelun tarkoituksena on kartoittaa, mikä on sinulle sopivin tapa edetä.

Varaa maksuton alkukeskustelu

Muut ovat lukeneet myös