Lämmin kiitos kaikille asiakkaillemme!

Edunvalvontavaltuutus

Mikä on edunvalvontavaltuutuksen hinta? 

Helpot lakipalvelut - Lexly.fi

Ne­tin edun­val­von­ta­val­tuu­tuk­sen mal­li ei aina ole pa­ras 

Edunvalvontavaltuutuksen voi tehdä myös itse. Yksinkertainen edunvalvontavaltuutuksen ilmainen malli on helppo löytää netistä. Lyhyt edunvalvontavaltakirjan mallipohja ei kuitenkaan ole riittävä monessa tärkeässä tilanteessa. On myös hyvä huomioida, että edunvalvontavaltuutus ei ole vapaamuotoinen valtakirja. Kun käyttää asiantuntijan apua edunvalvontavaltuutuksen laatimisessa, voi olla varma, että valtuutuksesta tulee juuri omia tarpeita vastaava. 

Va­lit­se it­sel­le­si so­pi­va tapa edun­val­von­ta­val­ta­kir­jan te­ke­mi­seen 

Lakitoimistossa juristin kanssa laaditun edunvalvontavaltakirjan hinta määräytyy pääsääntöisesti laatimiseen käytetyn työajan perusteella. Tällöin kokonaishinnat liikkuvat yleensä 200 euron ja 500 euron välillä. Lexlyssä sen sijaan edunvalvontavaltuutuksen hinta on aina kiinteä. 

Verkkopalvelun avulla laadittu edunvalvontavaltuutus on yleensä edullisempi. Verkkopalvelussa on edunvalvontavaltuutus lomake, jossa oleviin erilaisiin valtuutusta koskeviin kysymyksiin vastaamalla syntyy juuri sinun tarpeisiisi räätälöity edunvalvontavaltakirja. Lexlyn verkkopalvelu on juristien laatima ja voit olla varma, että siellä tehty edunvalvontavaltuutus noudattaa kaikkia lain vaatimuksia. 

Verkkopalveluissamme tehty edunvalvontavaltakirja on poikkeuksellisen nopea ja halpa tapa hoitaa valtuutus kuntoon. Pääset laatimaan edunvalvontavaltakirjan klikkaamalla tästä linkistä >>

Huo­leh­di riit­tä­vis­tä val­tuu­tuk­sis­ta 

Paras edunvalvontavaltuutus sisältää riittävän laajat valtuudet hoitaa kaikkia valtuuttajan asioita. Valtakirjassa on nimetty valtuutettu myös mahdollisiin esteellisyystilanteisiin. Lexlyn juristien laatima edunvalvontavaltakirjan verkkopalvelu tarjoaa mahdollisuuden tehdä yksilöity ja riittävän kattava edunvalvontavaltuutus. Näin varmistut siitä, että kaikki asiasi hoituvat. 

Halutessasi voit laatia edunvalvontavaltuutuksen myös etäpalvelussa yhdessä ammattitaitoisen juristimme kanssa. Meillä Lexlyssä edunvalvontavaltuutuksen hinta on aina kiinteä riippumatta siitä, tekeekö valtuutuksen itsenäisesti verkkopalvelussa vai yhdessä juristin kanssa. 

Huomioithan, että tämä on yleisluontoinen artikkeli edunvalvontavaltuutuksesta. Saadaksesi tarkempaa tietoa siitä, miten juuri sinun tilanteessasi kannattaa toimia, ole yhteydessä asiakaspalveluun.

Tämän linkin takaa löydät kaikki edunvalvontavaltuutuksen liittyvät artikkelimme >>

Lexly.fi apunasi kaikissa lakiasioissa - Helpot lakipalvelut

Miniopas edunvalvontavaltuutuksesta

Asiantuntijamme ovat laatineet avuksesi kattavan minioppaan edunvalvontavaltuutuksesta. Oheisesta painikkeesta voit ladata sen. 

Lataa miniopas

Lue lisää aiheesta

Lexly.fi apunasi kaikissa lakiasioissa - Helpot lakipalvelut

Harhaluuloja edunvalvontavaltuutuksesta

Harva tietää, mihin edunvalvontavaltuutusta eli edunvalvontavaltakirjaa tarvitaan. Tämä tuntematon suuruus on kuitenkin yksi kaikkein tärkeimmistä asiakirjoista, joita voi edes kuvitella.

Lue kokonaan
Lexly.fi apunasi kaikissa lakiasioissa - Helpot lakipalvelut

Kaikki edunvalvontavaltuutuksesta

Kun olet lukenut tämän artikkelin, tiedät kaiken tarpeellisen edunvalvontavaltuutuksesta, ja miksi aivan jokaisella tulisi olla sellainen.

Lue kokonaan
Lexly.fi apunasi kaikissa lakiasioissa - Helpot lakipalvelut

Mitä hyötyä on edunvalvontavaltuutuksesta

Edunvalvontavaltakirja toimii kuin vakuutus: se on toiselle ihmiselle kaiken varalta annettu valtakirja hoitaa sinun asioitasi ja päättää puolestasi, jos oma toimintakykysi tulevaisuudessa heikkenisi sairauden tai onnettomuuden seurauksena. 

Lue kokonaan