Teemme muutoksia verkkopalvelussamme 27.-30.9. Asiakaspalvelumme ja juristimme ovat apunasi. Pahoittelemme häiriötä! Ole tarvittaessa yhteydessä asiakaspalveluun 010 3379 150

Perunkirjoitus

Perunkirjoituksen hinta

Perunkirjoitus vaatii tarkkuutta

Aina tehtyä ei myöskään saa tekemättömäksi. Näin voi käydä esimerkiksi perintöverotuksen osalta. Asiantuntijan laatimassa perukirjassa mietitään tarkkaan sekä sisältökysymykset että verotukseen liittyvät näkökulmat. 

Mitä perunkirjoitus maksaa?

Mitä juristin laatima perukirja sitten maksaa? Yleisesti ottaen juristin toimeksiannot veloitetaan käytettyjen työtuntien perusteella. Keskimäärin perunkirjoitustoimeksiantojen kustannukset liikkuvat 600-1200 euron välillä. Kustannuksen suuruuteen vaikuttaa mm. vainajan omaisuuden laajuus. Vaikka perukirjan laatijana toimii juristi, pystyy asiakas vaikuttamaan kustannuksiin myös omilla toimillaan. Mitä vähemmän juristilla menee aikaa erinäisten asiakirjojen, kuten sukuselvityksen tai asunnon hinta-arvion, hankkimiseen, sitä pienempi on juristin lasku.

Perunkirjoitus netissä

Tiesithän, että myös perunkirjoituksen voi hoitaa kokonaan etäyhteyksin tietokoneen välityksellä? Kysy asiakaspalvelustamme lisää 010 3379 150 tai asiakaspalvelu@lexly.fi

Huomioithan, että tämä on yleisluontoinen artikkeli perunkirjoituksesta. Saadaksesi tarkempaa tietoa siitä, miten juuri sinun tilanteessasi kannattaisi toimia, ole yhteydessä asiakaspalveluun.

Tämän linkin takaa löydät kaikki perunkirjoitukseen liittyvät artikkelimme >>

Perunkirjoitus

Hoida perunkirjoitus helposti Lexlyssä. Perunkirjoitustilaisuuden voi pitää etäyhteyksin, jolloin kauempanakin asuvat kuolinpesän osakkaat voivat osallistua siihen. Varaa aika tai ota yhteyttä yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää aiheesta Perunkirjoitus
Perunkirjoitus

265 €/h

Alkukeskustelun tarkoituksena on kartoittaa, mikä on sinulle sopivin ja kustannustehokkain tapa edetä.

Varaa maksuton alkukeskustelu