Löydä oma yritysjuristisi Lexlystä

YRITYSPALVELUT AVATTU, SIVUSTO VIELÄ TYÖN ALLA. Yrittämiseen liittyy paljon erilaisia lainopillisia kiemuroita ja sopimusasioita, joiden kanssa ei kannata tuskailla yksin. Lexly tarjoaa monipuolisia lakipalveluita kaikille yksinyrittäjille, mikro- ja pienyrityksille. Meistä saat luotettavan kumppanin, joka kulkee rinnallasi tarvittaessa jo siitä hetkestä, kun ajatus omasta yrityksestä syntyy.

Mitä yrityksesi tarvitsee?

Haluatko saada selvyyden siitä, mitä juuri sinun yrityksesi tarvitsee ja onko yrityksesi lakiturvassa puutteita? Aloita jättämällä yhteystietosi meille, niin asiakaspalvelumme varaa sinulle 15 minuutin ilmaisen konsultaation juristimme kanssa.

Jätä yhteydenottopyyntö
Tutustu verkkopalveluumme

Ison osan perhe- ja perintöjuridiikkaan liittyvistä asiakirjoista voit tehdä itsenäisesti verkkopalvelussamme. Sillä aikaa, kun rakennamme yritysjuridiikan verkkopalveluita, tutustu jokaiselle tärkeisiin perhejuridisiin asiakirjoihin, testamenttiin, avioehtoon ja edunvalvontavaltuutukseen.

Perheoikeuden palvelut
Ota yhteyttä asiakaspalveluun

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Ei haittaa vaikka et tietäisi tarkalleen, millainen juridinen asia on kyseessä. Pohditaan yhdessä, millainen tilanteesi on ja kuinka sinun kannattaa asiassasi edetä. Ammattilaisemme neuvovat sinua kaikissa yrityksen lakiasioissa.

Ota yhteyttä Lexlyyn

Miksi yrittäjä tarvitsee avioehdon?

Itsenäisenä ammatinharjoittajana sinun on tärkeää tietää, mitä sopimuksia tarvitset itsesi ja yrityksesi turvaamiseksi. Tiesitkö esimerkiksi, että avioeron yhteydessä, olet vaarassa menettää puolet yrityksestäsi ja yksityisistä eläkesäästöistäsi?

Lue artikkeli

Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat palveluistamme!