"Selvät kysymykset. Nopea asiakirjatoimitus ja helppo maksutapa." Tee testamentti näppärästi netissä hintaan 95 €. Klikkaa tästä verkkopalveluun >>

Tiesitkö, että eduvalvontavaltuutus tulisi olla jokaisella suomalaisella? 💡Tee omasi netissä NYT ! Edunvalvontavaltuutus netissä >>

Avioerossa hoidettavat lakiasiat

Miten toimia, jos edessä on avioero? Avioero on useimmilla eroavilla pareilla edessä ensimmäistä kertaa. On luonnollista tuntea neuvottomuutta elämän ja oman talouden uudelleenjärjestelyn edessä. Jos eropäätöksen tehtyänne pystytte sopimaan keskenänne taloudellisten asioden järjestelystä, päästään tärkeässä asiassa eteenpäin. Yhteisen taloutenne uudelleenjärjestely täytyy kuitenkin aina laittaa pätevään asiakirjan muotoon eli ositussopimukseen.

Lexlyn ilmainen avioeroavustaja neuvoo - Lexly.fi

Mitä vaiheita avioeroon liittyy?

On helpottavaa, kun hankalassa elämäntilanteessa saa kunnollista ja asiantuntevaa apua. Avioero on ymmärrettävästi monelle kova paikka. Ammattilainen saa hankaliltakin tuntuvat asiat järjestymään.

Oletko epävarma sen suhteen, mitä kaikkea sinun tulisi tehdä, kun avioero on edessä. Digitaalisen avioeroavustajamme avulla saat täsmäohjeet, kuinka avioeroon lakiasiat hoituvat käytännössä. Apunasi ovat tietysti myös osaavat ja ystävälliset juristimme. 

 

Siirry ilmaiseen avioeroavustajaan
Lexly.fi ja Katariina Kuusiluoma apunasi kaikissa lakiasioissa - Helpot lakipalvelut

Omaisuuden ositus on avioeron tärkeimpiä hoidettavia asioitaMikä on ositus? Onko ositus pakko tehdä? Meillä ei ole yhteistä omaisuutta, täytyykö meidän silti tehdä ositus? Miksi pankki tarvitsee osituksen? Olemme riidoissa, kuinka saamme osituksen tehtyä? Lue, mitä Katariina ja muut asiantuntijamme kirjoittavat osituksesta ja avioerosta. Artikkeleista sinulle selviää kaikki olennainen, mitä sinun tarvitsee tietää ositukseen ja avioeroon liittyvistä lakiasioista.

Artikkeleita osituksesta ja avioerosta
Lexly.fi apunasi kaikissa lakiasioissa - Helpot lakipalvelut

Mikä on tasinko? Ota avioerolaskuri avuksiLexlyn asiantuntijoiden laatiman avioerolaskurin avulla voit laskea, paljonko maksettava tasinko on avioerossa. Tasingon määrä selviää syöttämällä puolisoiden varat ja velat avioerolaskuriin. Avioerolaskurin käyttö ei korvaa varsinaisen osituslaskelman ja ositussopimuksen tekemistä. Eroavat puolisot voivat halutessaan sopia omaisuuden jaosta ja tasingon maksusta laista poikkeavalla tavalla.     

Siirry avioerolaskuriin
Lexly.fi apunasi kaikissa lakiasioissa - Law Made Easy

Avioero ja lapset: Mikä on lapsen edun mukaista avioeron jälkeen?Avioeron jälkeen vanhempien tulee sopia lapsen huollosta, asumisesta, tapaamisoikeudesta ja elatuksesta. Lue asiantuntijamme kirjoittamasta artikkelista hyödylliset neuvot lapsia koskeviin juridisiin kysymyksiin.

Vanhemmuus ei pääty eroon
Lexly.fi apunasi kaikissa lakiasioissa - Helpot lakipalvelut

Jäikö sinulle kysyttävää? Ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme!

 

Voit joko soittaa meille 010 3379 150, lähettää sähköpostia asiakaspalvelu@lexly.fi tai jättää yhteystietosi oheisella lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Jätä yhteydenottopyyntö

Avioeron työkalupakki

Lexly.fi apunasi kaikissa lakiasioissa - Helpot lakipalvelut

Löydä oma perhejuristisi

Lexlyn asiantuntevat ja helposti lähestyttävät juristit auttavat sinua kaikissa perhe- ja perintöoikeuteen liittyvissä asioissa.

Tutustu Lexlyn tiimiin ja löydä oma perhejuristisi.

Asiantuntijamme mediassa
Lexly.fi apunasi kaikissa lakiasioissa - Helpot lakipalvelut

Käytännön työkaluja

Lataa itsellesi hyödylliset muistilistat:

 

Muita lakiasioihin liittyviä tietopaketteja löydät oheisen linkin takaa.

Ladattavaa materiaalia lakiasioista