Startsida

Lexly, en juridisk byrå för dig

Lexly är en modern juridisk byrå för var och en. Med oss kan du sköta dina privata juridiska ärenden på det sätt som passar dig själv bäst, på distans från din egen hemsoffa eller traditionsenligt på vårt kontor. Kontakta gärna vår kundtjänst för ytterligare information.

Kontakta oss

Onlinetjänster på svenska är under uppbyggnad

Våra svenskspråkiga onlinetjänster är under uppbyggnad och lanseras senare i år. Boka en tid för diskussion på svenska med jurist på distans eller på vårt kontor. Du får också gärna testa våra finskspråkiga onlinetjänster.

Kontakta oss

Vi står till din tjänst 24/7

Vet du vilka familjejuridiska dokument du behöver? Våra tjänster inkluderar en 15 minuters gratis inledande diskussion för att kartlägga din situation. Den inledande diskussionen med juristen binder dig inte till någonting.

Kontakta oss
Kontakta oss

Kontakta vår kundtjänst. Det spelar ingen roll om du inte vet exakt vilket ditt juridiska ärende är. Låt oss tillsammans kartlägga din situation och vilka behov du har. Vår kundtjänst är öppen måndag till torsdag 8:00-20:00 och fredag 8:00-17:00.

Våra tjänster
Onlinetjänst

Uppgör ett juridiskt dokument av hög kvalitet självständigt online. I vår onlinetjänst besvarar du frågor genom att välja bland en mängd olika svarsalternativ. Utgående från dina svar på frågorna skräddarsys ett juridiskt dokument just för dig. Dokumentet som uppgörs i vår onlinetjänst är juridiskt lika giltigt som ett dokument som utarbetas av en jurist. Våra onlinetjänster är tillsvidare endast tillgängliga på finska.

Onlinetjänster på finska
Våra familjejurister står till din tjänst

Du kan träffa en familjejurist på vårt kontor i Helsingfors, Tammerfors eller Åbo. Vi ordnar också möten på distans per telefon eller videosamtal oberoende var i Finland du befinner dig. Kontakta kundtjänst för att boka en tid enligt det koncept som passar dig bäst.

Kontakta oss

Tillgängligt

Boka en tid som passar dig bäst. Du kan möta en jurist medan du sitter i soffan hemma eller tar en lunchpaus från jobbet.

Enkelt

Vi förklarar juridiken på ett begripligt sätt.

Lätthet

Att göra juridiska avtal har aldrig varit så lätt.

Transparent

Du får alltid veta priset i förväg.

Vi är Lexly

Vi på Lexly anser att det ska vara lika enkelt och vardagligt att ta hand om familjens juridiska ärenden som det är att använda nätbanken. Tröskeln för att sköta sina egna ärenden med en sakkunnig familjejurist är ofta för hög – och därför anser vi att det behövs mer prisvärda juridiska tjänster som är oberoende av tid och plats.  Vi är lättillgängliga och förklarar juridisk terminologi på ett lättbegripligt sätt.