Startsida

Lexly, en juridisk byrå för dig

Lexly är en modern juridisk byrå för var och en. Med oss kan du sköta dina privata juridiska ärenden på det sätt som passar dig själv bäst, på distans från din egen hemsoffa eller traditionsenligt på vårt kontor. Kontakta gärna vår kundtjänst för ytterligare information.

Kostnadsfritt inledande samtal
Prata med en jurist

Få juridisk rådgivning efter dina behov och på det sätt du önskar, via telefon, video eller fysiskt. Det spelar ingen roll om du inte vet exakt vilket ditt juridiska ärende är.

Juridiska tjänster
Gör det själv online på finska

Det är enkelt. Svara på ett antal frågor och utifrån dina svar skapas ett juridiskt korrekt avtal. Våra onlinetjänster är tillsvidare endast tillgängliga på finska.

Tillgängliga onlinetjänster på finska
Våra familjejurister står till din tjänst

Svenskspråkiga juridiska tjänster på distans per telefon eller videosamtal till alla delar av landet och på vårt kontor i Helsingfors, Tammerfors och Åbo.

Lämna en kontaktbegäran

Tillgängligt

Boka en tid som passar dig bäst. Du kan möta en jurist medan du sitter i soffan hemma eller tar en lunchpaus från jobbet.

Enkelt

Vi förklarar juridiken på ett begripligt sätt.

Lätthet

Att göra juridiska avtal har aldrig varit så lätt.

Transparent

Du får alltid veta priset i förväg.

Vi är Lexly

Vi på Lexly anser att det ska vara lika enkelt och vardagligt att ta hand om familjens juridiska ärenden som det är att använda nätbanken. Tröskeln för att sköta sina egna ärenden med en sakkunnig familjejurist är ofta för hög – och därför anser vi att det behövs mer prisvärda juridiska tjänster som är oberoende av tid och plats.  Vi är lättillgängliga och förklarar juridisk terminologi på ett lättbegripligt sätt.