Gör en intressebevakningsfullmakt på nätet när som helst. Prova den nya onlinetjänsten nu!

Myndigheten för digitalisering och befolkningsdata (MDB) uppmanar alla att göra en intressebevakningsfullmakt. Läs om kampanjen I Egna händer!

Säkerställ skötseln av dina ärenden

Visste du att du i förväg kan säkerställa att en viss person sköter dina ärenden ifall du blir sjuk, råkar ut för en olycka eller på något annat sätt förlorar din handlingsförmåga? Detta är möjligt genom att skriva en intressebevakningsfullmakt.

Intressebevakningsfullmakt online
Prata med en jurist

Du får juridisk rådgivning efter dina behov och på det sätt du önskar, via telefon, video eller fysiskt. Det spelar ingen roll om du inte vet exakt vilket ditt juridiska ärende är.

Juridiska tjänster
Våra priser

När du fattar ett köpbeslut vet du i förväg vad vår tjänst kommer att kosta, antingen det fasta priset för tjänsten eller en prisuppskattning för våra tjänster baserat på timpriset.

Prislista
Våra familjejurister står till din tjänst

Svenskspråkiga juridiska tjänster på distans per telefon eller videosamtal till alla delar av landet. Bekanta dig med vårt tjänsteutbud.

Lämna en kontaktbegäran
 Lexly.fi apunasi kaikissa lakiasioissa - Law Made Easy

Gör det själv online

Det är enkelt! Svara på ett antal frågor och utifrån dina svar skapas ett juridiskt korrekt dokument. En intressebevakningsfullmakt kan du nu göra själv på nätet.

Andra onlinetjänster är tillsvidare endast tillgängliga på finska.

Onlinetjänster på finska

Ta hand om dig själv!

Myndigheten för digitalisering och befolkningsdata (MDB) uppmanar alla att göra en intressebevakningsfullmakt genom I egna händer -kampanjen.

Lexly är officiell partner i kampanjen. Läs mer och skriv din interessebevakningsfullmakt online nu.

Kampanjen I egna händer

Tillgängligt

Boka en tid som passar dig bäst. Du kan möta en jurist medan du sitter i soffan hemma eller tar en lunchpaus från jobbet.

Enkelt

Vi förklarar juridiken på ett begripligt sätt.

Användbart

Att göra juridiska avtal har aldrig varit så lätt.

Transparent

Du får alltid veta priset i förväg.

Vi är Lexly

Vi på Lexly anser att det ska vara lika enkelt och vardagligt att ta hand om familjens juridiska ärenden som det är att använda nätbanken. Tröskeln för att sköta sina egna ärenden med en sakkunnig familjejurist är ofta för hög – och därför anser vi att det behövs mer prisvärda juridiska tjänster som är oberoende av tid och plats.  Vi är lättillgängliga och förklarar juridisk terminologi på ett lättbegripligt sätt. Bekanta dig med vårt team.

Läs mer om oss