Partner Partner

Lexly - Finlands mest igenkända familjejuridiska byrå

Med hjälp av Lexly kan du uppgöra de viktigaste juridiska handlingarna antingen självständigt eller tillsammans med en sakkunnig familjejurist. Boka en kostnadsfri inledande diskussion eller besök vår onlinetjänst.

Prata med en jurist

Boka en kostnadsfri inledande diskussion för att försäkra dig om vad som är det mest lämpliga alternativet för dig att framskrida. Diskussionen hålls i telefon eller som onlinemöte.

Juridiska tjänster
Våra priser

När du fattar ett köpbeslut vet du i förväg vad vår tjänst kommer att kosta, antingen det fasta priset för tjänsten eller en prisuppskattning för våra tjänster baserat på timpriset.

Prislista
Våra familjejurister står till din tjänst

Svenskspråkiga juridiska tjänster på distans per telefon eller videosamtal till alla delar av landet. Bekanta dig med vårt tjänsteutbud.

I egna händer -kampanjen - Lexly.fi

Gör det själv online

Det är enkelt! Svara på ett antal frågor och utifrån dina svar skapas ett juridiskt korrekt dokument. En intressebevakningsfullmakt kan du nu göra själv på nätet>>

Andra onlinetjänster är tillsvidare endast tillgängliga på finska.

Edunvalvontavaltakirja eli edunvalvontavaltuutus on ainoa tapa turvata omien asioiden hoito. Tee oma valtuutuksesi helposti Lexlyn verkkopalvelussa - Lexly.fi

Ta hand om dig själv!

Myndigheten för digitalisering och befolkningsdata (MDB) uppmanar alla att göra en intressebevakningsfullmakt genom I egna händer -kampanjen.

Lexly är officiell partner i kampanjen. Läs mer och skriv din interessebevakningsfullmakt online nu.

Kampanjen I egna händer

Så här tycker våra kunder!

Lexly.fi apunasi kaikissa lakiasioissa - Helpot lakipalvelut

Vi är Lexly

Vi på Lexly anser att det ska vara lika enkelt och vardagligt att ta hand om familjens juridiska ärenden som det är att använda nätbanken. Tröskeln för att sköta sina egna ärenden med en sakkunnig familjejurist är ofta för hög – och därför anser vi att det behövs mer prisvärda juridiska tjänster som är oberoende av tid och plats.  Vi är lättillgängliga och förklarar juridisk terminologi på ett lättbegripligt sätt. Bekanta dig med vårt team.

Läs mer om oss