Vi gör ändringar till vår onlinetjänst 27-30.9. Vår kundservice och våra jurister betjänar som vanligt. Vi ber om ursäkt för störningen! Du når vår kundservice på 010 3379 150

Team Lexly

Lär känna oss

Nedan kan du bekanta dig med våra familjejurister som erbjuder juridiska tjänster på svenska. Vi hjälper dig i alla livssituationer, vare sig det är fråga om äktenskap, en anhörigs bortggång eller någon annan livsförändring.
Du ta direkt kontakt med våra familjejurister eller kontakta vår kundtjänst på 010 3379 150.
Janina Lindqvist - Lexly.fi

Janina Lindqvist

Jurist, vicehäradshövding

Janina erbjuder dig sakkunnig hjälp i familjerättsliga ärenden både på svenska och på finska. Denna familjerättsexpert har alltid ett leende på läpparna och även i besvärliga situationer behåller hon sin positiva attityd.

Janina njuter av att få vistas i naturen, speciellt under höstens färgprakt. Barnens glädje, pratstunder med vänner och körsång får henne att le. Janina drömmer om en hundvalp och om en hängmatta vid sjöstranden.

janina.lindqvist@lexly.fi

 

Emilia Skön - Lexly.fi

Emilia Skön

Jurist

Emilia sköter familjerättsliga juridiska ärenden på finska, svenska och engelska. Hon har specialkunnande inom förmyndarskap och intressebevakning samt inom internationell arvsrätt.

Familjen, vänner och hennes corgi-hund har en viktig roll i hennes liv. Emilia rör på sig mångsidigt på sin fritid och spelar bland annat handboll och badminton och åker snowboard. Hon rör även på sig gärna i naturen och vinterbadning, vandring och paddling spelar en stor roll i hennes vardag. Hon drömmer om en egen sommarstuga i Åbolands skärgård.

emilia.skon@lexly.fi