Team Lexly

Lär känna oss

Nedan kan du bekanta dig med våra familjejurister som erbjuder juridiska tjänster på svenska. Vi hjälper dig i alla livssituationer, vare sig det är fråga om äktenskap, en anhörigs bortggång eller någon annan livsförändring.
Du ta direkt kontakt med våra familjejurister eller kontakta vår kundtjänst på 010 3379 150.
Janina Lindqvist - Lexly.fi

Janina Lindqvist

Jurist, vicehäradshövding

Janina erbjuder dig sakkunnig hjälp i familjerättsliga ärenden både på svenska och på finska. Denna familjerättsexpert har alltid ett leende på läpparna och även i besvärliga situationer behåller hon sin positiva attityd.

Janina njuter av att få vistas i naturen, speciellt under höstens färgprakt. Barnens glädje, pratstunder med vänner och körsång får henne att le. Janina drömmer om en hundvalp och om en hängmatta vid sjöstranden.

janina.lindqvist@lexly.fi

 

Sanna Herrala Neliö

Sanna Herrala

Jurist, JM, PM, vicehäradshövding

Sanna är ansvarig för Lexlys jurist team. Hon har en lång erfarenhet både från finanssektorn och inom familjejuridik. Sannas nyckel principer som arbetsledare är att ta väl hand om välmåendet på arbetsplatsen samt att jobba respektfullt och målmedvetet tillsammans med teamet.

Det bästa med familjejuridik för Sanna är möjligheten att hjälpa andra. ”Familjejuridiken är i grund och botten väldigt vardagligt. Den berör alla och tillhör alla”, säger hon. 

På sin fritid sysslar Sanna med surdegsbröd, handarbeten och sina döttrars hobbyer. Hon älskar gamla trähus och drömmer om en stor bakugn.

sanna.herrala@lexly.fi