Lämmin kiitos kaikille asiakkaillemme!

Asiakaspalvelu

Lexly lopettaa toimintansa Suomessa

 

Keskitymme seuraavien päivien aikana varmistamaan kaikin tavoin, että hyvä asiakaskokemuksemme säilyisi tässä ikävässä tilanteessa.

  1. Jos sinulla on kesken jäänyt asiakirja verkkopalvelussamme, kannattaa se tehdä valmiiksi viimeistään nyt.
  2. Jos olet jo tehnyt asiakirjan kanssamme, muistathan tulostaa asiakirjan itsellesi viimeistään nyt.
  3. Jos sinulla on meillä keskeneräinen toimeksianto, olemme sinuun yhteydessä. Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, p. 010 3379 150 tai asiakaspalvelu@lexly.fi

 

Lexly lägger ner verksamheten i Finland

Vår mission har varit att erbjuda lättillgängliga juridiska tjänster för alla finländare. Vår tanke har varit att var och en har rätt att sätta sina egna juridiska dokument i skick utan ovisshet om den slutliga kostnaden för tjänsten.

Det förändrade marknadsläget och de strukturella skillnaderna mellan marknaden Finland och i de övriga nordiska länderna har skapat utmaningar för hållbart företagande. Av denna anledning har Lexly beslutat att lägga ner sin verksamhet i Finland.

Under de närmaste dagarna kommer vi att fokusera på att på alla sätt säkerställa en positiv kundupplevelse för våra kunder trots denna tråkiga situation.

  1. Ifall du har ett oavslutat dokument i vår onlinetjänst som du önskar slutföra, bör du göra det senast nu.
  2. Ifall du redan har uppgjort ett dokument hos oss, kom ihåg att skriva ut dokumentet åt dig själv senast nu.
  3. Ifall du har ett oavslutat uppdrag hos oss kontaktar vi dig. Du kan också kontakta vår kundtjänst, 010 3379 150,  asiakaspalvelu@lexly.fi