Teemme muutoksia verkkopalvelussamme 27.-30.9. Asiakaspalvelumme ja juristimme ovat apunasi. Pahoittelemme häiriötä! Ole tarvittaessa yhteydessä asiakaspalveluun 010 3379 150

Perunkirjoitus

Hautaus ja muistotilaisuus

Perunkirjoitus ja perinnönjako helposti ja luotettavasti - Lexly.fi


Läheisen poismeno on usein omaisille raskasta. Kaiken surun lomassa omaiset joutuvat hoitamaan poismenoon liittyviä asioita, kuten hautajaisten ja muistotilaisuuden järjestämistä sekä perunkirjoituksen laatimista. 
 

Hautajaiset yleensä järjestetään noin 2-3 viikon kuluttua vainajan poismenosta. Ennen kuin hautajaiset voidaan järjestää, omaisten tulee hankkia poismennyttä hoitaneelta lääkäriltä hautauslupa. Hautauslupa on toimitettava hautaamisesta vastaavalle taholle, jonka jälkeen seurakunnalta varataan hautapaikka. Kun hautauslupa on saatu ja hautapaikka on varattu, poismenneelle on mahdollista järjestää hautajaistilaisuus. 

Hautauksen järjestämisessä on viisainta ottaa avuksi asiantunteva hautaustoimisto. He osaavat ohjata läheiset läpi hautauksen ja muistotilaisuuden järjestelyjen. Lexly tekee yhteistyötä luotettujen ja kokeneiden hautaustoimistojen kanssa.

Tutustu yhteistyökumppaneihimme

Yhteistyökumppanimme Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla: Hautaustoimisto Mikko Mononen Oy

 Yhteistyössä Hautaustoimisto Mikko Mononen Oy ja lakitoimisto Lexly Oy

Yhteistyökumppanimme Tampereella ja Pirkanmaan alueella: Tampereen Hautauspalvelu Juhani Mäkipää Oy.

Yhteityössä Tampereen Hautauspalvelu Oy Juhani Mäkipää ja lakitoimisto Lexly Oy

 

Yhteistyökumppanimme verkossa: Memor Design Oy

Hautaustoimisto Helsinki ja Lahti | Memor Design

Perunkirjoitus

Hoida perunkirjoitus helposti Lexlyssä. Perunkirjoitustilaisuuden voi pitää etäyhteyksin, jolloin kauempanakin asuvat kuolinpesän osakkaat voivat osallistua siihen. Varaa aika tai ota yhteyttä yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää aiheesta Perunkirjoitus
Perunkirjoitus

265 €/h

Alkukeskustelun tarkoituksena on kartoittaa, mikä on sinulle sopivin ja kustannustehokkain tapa edetä.

Varaa maksuton alkukeskustelu