Teemme muutoksia verkkopalvelussamme 27.-30.9. Asiakaspalvelumme ja juristimme ovat apunasi. Pahoittelemme häiriötä! Ole tarvittaessa yhteydessä asiakaspalveluun 010 3379 150

Testamentti

Mitä käy lemmikilleni, jos kuolen?

Lexly.fi apunasi kaikissa lakiasioissa - Helpot lakipalvelut

Lemmikki rinnastetaan esineeseen

Suomen lainsäädännön mukaan lemmikit ovat esineitä, jotka periytyvät perillisillesi muun omaisuuden tavoin. Jos et ole tarkemmin määrännyt, kenelle rakas perheenjäsenesi menee kuolemasi jälkeen, sopivat perillisesi keskenään lemmikin uudesta omistajasta perinnönjaossa.

Testamentti eläinsuojeluyhdistykselle?

Testamentilla voit kuitenkin itse määrätä tarkemmin, minkälaisen tulevaisuuden karvaiselle tai karvattomalle kaverillesi haluat. Voit testamentata lemmikkisi esimerkiksi sukulaiselle tai ystävälle, jonka tiedät antavan sille hyvän kodin. Myös jotkin eläinsuojeluyhdistykset voivat lupautua hoitamaan lemmikkiäsi kuolemasi jälkeen, jos jätät heille varoja kyseiseen hoitoon.

Turvaa karvainen kaverisi

Muistathan, ettei testamentti ole kuolinilmoitus vaan tapa turvata tulevaisuutesi. Saat itsellesi mielenrauhan, kun tiedät, että rakas perheenjäsenesi saa viettää makoisia kissan- tai koiranpäiviä tavalla, jonka koet sille parhaaksi.

Kysyttävää?

Onko sinulla kysyttävää palveluistamme? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin ohjaamme sinua eteenpäin. 010 3379 150 asiakaspalvelu@lexly.fi

 

Tämän linkin takaa löydät kaikki testamenttiin liittyvät artikkelimme >>

 

Lue lisää aiheesta

Testamentti

Eikö itse laadittu testamentti netissä ole sinulle paras palvelukanava? Ei hätää, voit laatia oman testamenttisi yhdessä juristin kanssa etävastaanotolla tai toimistolla. Etävastaanotolla juristi käy kanssasi puhelimessa tai videotapaamisessa läpi toiveesi ja ajatuksesi testamentin sisällöstä. Samalla voit kysyä mieltäsi askarruttavia asioita, esimerkiksi perintöverotuksesta. Juristimme laatii luonnoksen testamentistasi keskustelunne pohjalta. Jos testamenttiluonnoksessa on korjattavaa tai lisättävää, asiakirjaa muokataan, kunnes se vastaa tahtoasi.

Lue lisää aiheesta Testamentti
Tee verkossa
95 €
Alkukeskustelu
0 €

95 €

Tee testamentti helposti verkossa. Verkossa tehtäviin asiakirjoihin sisältyy 14 vrk:n maksuton muutosoikeus. Saat rahasi takaisin, jos olet tyytymätön palveluumme.

Tee netissä

Juristin laatiman asiakirjan hinta 400 €

Alkukeskustelun tarkoituksena on kartoittaa, mikä on sinulle sopivin tapa edetä.

Varaa maksuton alkukeskustelu