Lämmin kiitos kaikille asiakkaillemme!

Kesäjatkis 2021

Osa 1: Rakkaus löysi Reginan

Lexlyn kesäjatkis osa 1: Rakkaus löysi Reginan - Lexly.fi

Johannes nukkui edelleen hikihelmet huulen päällä, tukka pörrössä. Miten kummallista elämä onkaan. Vielä vuosi sitten Regina oli eronnut äiti kahdelle teini-ikäiselle lapselleen ja aivan tyytyväinen elämäänsä. Kaikki oli hallinnassa, lapset terveitä. Pieni kaihertava tunne oman elämän ohuudesta saattoi hiipiä ajatusten pinnalle iltaisin, mutta mitäs sitten. Kaikkea ei voi saada.

Sitten tuli elokuu, se bussipysäkki ja bussivuoro joka ei koskaan tullut. He olivat ainoat pysäkillä, ja Johannes alkoi juttusille. Reginaa nolottaa yhä kuinka tyly hän ensin Johannekselle oli. Jouluna Regina esitteli Johanneksen lapsilleen, Jessicalle ja Pyrylle. Se meni niin hyvin kuin olettaa voi. Esiteinit mulkoilivat kännyköidensä takaa mykkinä vielä laskiaisena. Onneksi lapset alkoivat pikkuhiljaa tottua Johannekseen, sillä hän ei ole menossa minnekään. Juhannuksena saatu kihlasormus välkähtelee hämärässäkin. Johannes halusi kosia timanttisormuksella, vaikka ei sillä enää olisi ollut Reginalle merkitystä.

Regina muistaa eron lastensa isästä ja värähtää. Miten hölmö hän olikaan ollut, miten vääriin asioihin hän oli energiansa suunnannut. Häät Mikan kanssa oli suunniteltu pilkulleen, ja kaikki olikin mennyt hääpäivänä täysin käsikirjoituksen mukaan. Itse avioliitto olikin sitten mennyt kaikkea muuta kuin täydellisesti, ja itse avioero oli ollut kamala. Yksi ikävä yllätys toisen jälkeen. Regina itse halusi erota, ei siinä mitään. Yhteiselo ei sujunut, Mika ei ollut koskaan kotona, varmaan oli muita naisiakin. Mutta omaisuuden osittamisen yhteydessä oli käynyt ilmi, että Mikalla oli velkoja, joista Regina ei tiennyt mitään. Mika oli osituksessa saanut – ja halunnut ottaa – Reginan säästöistä ison siivun. Sitä oli vaikea antaa anteeksi, vaikka lasten vuoksi olikin pakko tulla toimeen.

Vaikka Johannes on ihana Regina ei halua ottaa sitä riskiä, että rakkaus taas happanee ennakoimattomaksi rahapulaksi. Yhtäkkiä hän on täysin hereillä. Hänen pitää selvittää nämä lakiasiat nyt, ennen kuin mitään hääsuunnitelmia ryhdytään tekemään. Regina nousee sängystä hitaasti, varoo herättämästä Johannesta. Kahvin keitettyään hän alkaa googlata. Juridinen tarvekartoitus, kyllä. Juuri tätä hän tarvitsee!

 

Kuva: Alexandra Gorn / Unsplash

Lue lisää aiheesta