"Selvät kysymykset. Nopea asiakirjatoimitus ja helppo maksutapa." Tee testamentti näppärästi netissä hintaan 95 €. Klikkaa tästä verkkopalveluun >>

Kurkista Lexlyn joulukalenteriin ja katso, mitä luukkujen taakse on paketoitu 🎁🎄 🎅 Joulukalenteri 2022 >>

Lue artikkelista, miksi sinkun kannattaa tehdä testamentti - Lexly.fi, Helpot lakipalvelut

Huomio sinkku! Me kerromme, miksi sinun kannattaa tehdä testamentti

1. Testamentin voi tehdä ystävälle

Joskus ystävät ovat se perhe, jota sinulla ei biologisesti ole. Tai ehkä oma perheesi tuntuu niin kaukaiselta, että ystävät ovat korvanneet lähisukulaiset joulupöydässä jo kauan sitten. Tiesithän, että omaisuutta voi osoittaa myös ystävälle? Perillisten ei tarvitse olla sukulaisia.

2. Yhteinen testamentti

Oletko kuullut keskinäisestä testamentista? Tiesitkö, että sellaisen voivat tehdä ketkä tahansa toisilleen läheiset ihmiset? Mikään ei siis estä sinua tekemästä yhteisestä testamenttia ystäväsi kanssa! Jos teillä on samanlaiset ajatukset asioista, ja siitä, miten omaisuutta olisi hyvä käyttää tai olla käyttämättä, voitte laatia testamentin myös yhdessä. Lue lisää keskinäisestä testamentista täältä.

3. Testamentilla voit turvata yritystoimintasi jatkumisen

Onko yrityksesi sinun rakkain lapsesi? Yrittäjän kuolema voi pahimmassa tapauksessa lamauttaa koko yhtiön toiminnan. Yrittäjien tulee tämän vuoksi kiinnittää erityistä huomiota testamenttiin ja harkita jo hyvissä ajoin yhtiön jatkon turvaamista.

4. Valtiolle ei tarvitse jättää mitään

Jos sinulla ei ole lakimääräisiä perillisiä eli lapsia, vanhempia, isovanhempia tai sisaruksia, omaisuutesi menee valtiolle. Testamentilla voit estää tämän.

5. Muista vaikka järjestöä

Valtiokonttorin sijasta voit ilahduttaa jotakin sinulle tärkeää henkilöä tai toimijaa, vaikka kummilasta, ystävää, hyväntekeväisyysjärjestöä tai omaisuutensa menettänyttä lapsuuden urheilusankankaria. Oli taho sitten mikä tahansa, testamentti on mainio tapa osoittaa omaa kiitollisuuttaan.

+ Vapaat kädet

Tee kuten haluat! Mitään rajoja ei ole!

Tämän linkin takaa voit lukea kaikki testamenttiaiheiset artikkelimme >>

Tee testamentti juuri sinulle sopivalla tavalla

Testamentilla varmistat tahtosi toteutuminen ja turvaat läheisesi. Testamentin tekeminen ei ole vaikeaa. Tee testamenttisi helposti Lexlyn verkkopalvelussa tai ota yhteyttä Lexlyn asiantuntijoihin ja laaditaan yhdessä näköisesi testamentti.

Lue lisää aiheesta