Lämmin kiitos kaikille asiakkaillemme!

Kesäjatkis 2021

Osa 6: Lisää rakastettavaa

Lexlyn kesäjatkis 2021 Osa 6: Lisää rakastettavaa - Lexly.fi

Onneksi netistä käytettynä löytynyttä ihanaa vintage-mekkoa voi muokata sen verran, että se edelleen mahtuu. Regina laskee ajatuksissaan käden pyöristyvälle vatsalleen. Kuukausi vielä niin olisi pitänyt hankkia uusi mekko. Vaikka mitäpä tuosta, parempaa syytä uuden mekon hankkimiseen on vaikea keksiä.

Kesällä, kun Johannes ja Regina olivat saaneet testamentin ja avioehdon tehtyä, Regina oli ottanut osituksen puheeksi eksänsä Mikan kanssa. Vaikka keskustelun käyminen oli kammoksuttanut häntä ennakkoon, itse asia oli hoitunut ihan hyvin. Paperi oli saatu allekirjoitettua ja koko entisen avioliiton voi nyt siirtää mielen perukoille. Sitä miksi hän oli jännittänyt keskustelemista Mikan kanssa niin paljon oli vaikea ymmärtää. Rahaa tai omaisuutta ei ollut jaettavana, ja he ovat ihan hyvissä väleissä. Mutta silti, yht’äkkiä koko entinen elämä ja siihen liittyvä kipu olivat taas läsnä.

Kun Regina huomasi olevansa raskaana, he päättivät järjestää häät saman tien, ennen vauvan syntymää. Vihkiminen tulee olemaan Johanneksen vanhempien rintamamiestalon pihassa, keltaisen ja oranssin värisenä loistavan tammen alla, ystävien ja perheen ympäröimänä. Regina toivoo, ettei itkisi aivan koko toimituksen ajan, mutta ei voi olla varma. Elämä ei mene käsikirjoituksen mukaan, mutta se ei tarkoita, ettei siihen mahdu surun lisäksi myös onnen hetkiä. Juuri nyt hän ei voisi toivoa enää mitään muuta. 

Regina herää ajattelemaan, että nyt jos koskaan pitää ottaa käyttöön sellaisia hyviä tapoja.  lupaa itselleen, että tulee pitämään jatkossakin perheestään hyvää huolta. Juuri nyt, kun kaikki on niin hyvin kun vain voi toivoa, hän listaa asiat jotka tulee järjestellä osaksi arkea.

  1. Säästäminen joka kuukausi. -> Avaa myös lapsille omat säästötilit. 
  2. Sijoittaminen, rahastoihin nyt ainakin. (Muista opettaa lapsille se mitä itse osaat!)
  3. Vakuutukset ajan tasalla. Lue vakuutuskirja joka vuosi kun se tulee. Muista ottaa vauvalle lapsivakuutus!
  4. Lakiasiat ajan tasalla. Tee testamenttiin lisäys kun vauva syntyy!
  5. Tee edunvalvontavaltakirja. Ja Johannekselle myös. Ja isälle! Ja Johanneksen vanhemmille!
  6. Hammaslääkäriaika. Varaa itselle ja Jessicalle syksyn aikana.
  7. Rokotukset?

...

Tästäkin listasta tulee aika pitkä. Mutta - Rakkaus on tekoja, Regina ajattelee. Jos on jotakin, mitä voin perheeni hyväksi tehdä, niin sen kyllä teen. Jos vaikka ottaisi tuon edunvalvontavaltakirjan illalla jo työn alle?

Lue lisää aiheesta