Intressebevakningsfullmakt

Intressebevakningsfullmakt

Edunvalvontavaltakirja eli edunvalvontavaltuutus on ainoa tapa turvata omien asioiden hoito. Tee oma valtuutuksesi helposti Lexlyn verkkopalvelussa - Lexly.fi

 

Vad är en intressebevakningsfullmakt?

En intressebevakningsfullmakt ger en annan person rätten att sköta viktiga ärenden som att betala räkningar och besluta om sjukvård när du själv inte längre kan sköta dina ärenden. En intressebevakningsfullmakt är ett juridiskt dokument som ska uppfylla vissa formkrav. Intressebevakningsfullmakten måste upprättas för framtiden, detta innebär att den ska upprättas före man själv inte längre klarar av att sköta sina ärenden.  

Det lönar sig alltid att upprätta en intressebevakningsfullmakt. Lagen förutsätter att man ska vara i gott skick för att kunna upprätta intressebevakningsfullmakten. Om läget är det att man borde fastställa en intressebevakningsfullmakt till exempel på grund av en olycka, sjukdom eller hög ålder är det för sent att upprätta

Lexly.fi apunasi kaikissa lakiasioissa - Helpot lakipalvelut

Vet du tillräckligt om testamentet?

Genom att uppgöra ett testamente kan du bland annat förbättra din makes eller sambos ekonomiska trygghet, rikta egendomen till de personer eller organisationer som du själv väljer, eller påverka dina arvingars arvsbeskattning.

Läs mer om testamentet
I egna händer -kampanjen - Lexly.fi

Har du hört om ”i egna händer”-kampanjen?

Myndigheten för digitalisering och befolkningsdata uppmuntrar var och en att upprätta en intressebevakningsfullmakt. Lexly är kampanjens officiella partner.

Kampanjen I egna händer

 

Tillbaka till startsidan >>

Intressebevakningsfullmakt

Uppgör din intressebevakningsfullmakt med hjälp av vår onlinetjänst eller vår jurist. 

Läs mer om Intressebevakningsfullmakt
Intressebevakningsfullmakt

280 €

Avsikten med en inledande diskussion är att kartlägga din situation för att ta reda på vad som för dig är det mest lämpliga alternativet.

Boka en kostnadsfri inledande diskussion

And­ra har även läst